Curatare cosuri de fum

Curățarea coșurilor de fum este o măsura de siguranța ce trebuie luata pentru evitarea incendiilor, a intoxicațiilor cu monoxid de carbon, a exploziilor și pentru asigurarea funcționarii focarelor termice în parametrii optimi. Operațiunea de curățare a coșurilor de fum, este  obligatorie a fie efectuata cel putin o data pe an, reglementarea fiind stipulata atât în legislația din romania cât și în cea europeana.

Sistemele profesionale de cosuri de fum, prin certificatul de garantie emis de producatori, au drept conditie pentru acordarea garantiei intretinerea periodica a cosurilor doar de catre personal autorizat si calificat, folosind doar o dotare corespunzatoare.

O curatare profesionista se face pentru a asigura buna funcționare a instalațiilor de incalzire, dar mai ales pentru siguranța vieții celor dragi și a locuinței dumneavoastră.

Personalul autorizat, având specializare în cadrul cursurilor de coserit profesional ale ASFOCH Romania, oferă servicii de curățare profesionala și întreținere a coșurilor de fum, conform cerințelor producătorilor de coșuri de fum moderne și cu unelte de ultima generație.

Curățarea se face cu scule profesionale și cu videoinspectia coșului de fum înainte și după introducerea periei de curățare, asigurând astfel clientul de calitatea și profesionalismul serviciilor noastre.

sistem_cos_de_fum